Χρησιμοποιούμε cookies για την εξατομίκευση του περιεχομένου και των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Πολιτική Απορρήτου Πολιτική cookie

Πουλήστε ένα Μοτοσικλέτα μέσω του autoExus

Θέλετε να πουλήσετε το Μοτοσικλέτα σας; Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικούς τρόπους πώλησης. Προσφέρετε το Μοτοσικλέτα σας σε αντιπροσώπους ή μεταπωλητές, αλλά έχετε υπόψη ότι η τιμή από τον αντιπρόσωπο θα είναι χαμηλότερη από την τιμή αγοράς κατά περίπου 30%. Μπορείτε να διαθέσετε το Μοτοσικλέτα προς πώληση στην αγορά αυτοκινήτου, αλλά αυτό απαιτεί την παρουσία σας επί τόπου και θα πρέπει να αναβάλετε την επιχείρησή σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια αγγελία στην εφημερίδα, αλλά σήμερα υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που διαβάζουν εφημερίδες και είναι απίθανο να βρείτε έναν πραγματικό αγοραστή μέσω της εφημερίδας σε καλή τιμή. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μια διαφήμιση σε έναν ιστότοπο πωλήσεων αυτοκινήτων και αυτή είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να πουλήσετε το Μοτοσικλέτα σας χωρίς να αποσπαστείτε από τις καθημερινές υποθέσεις ή τη δουλειά. Στον ιστότοπό μας μπορείτε να τοποθετήσετε μια αγγελία δωρεάν και να πουλήσετε το Μοτοσικλέτα σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε το προφίλ σας και στη συνέχεια να προσθέσετε μια διαφήμιση.

Εγγραφή

Σύνδεσμος εγγραφής

Για να προσθέσετε μια αγγελία στον ιστότοπό μας, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο εγγραφής και συμπληρώστε όλα τα πεδία - όνομα, επίθετο, διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Ο κωδικός πρόσβασης πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 8 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων κεφαλαίων, πεζών και αριθμητικών χαρακτήρων. Συμπληρώστε το captcha και στη συνέχεια πρέπει να συμφωνήσετε με τους όρους πριν από την εγγραφή. Μετά από αυτό, θα σταλεί στη διεύθυνση email σας ένας εξαψήφιος κωδικός, τον οποίο πρέπει να πληκτρολογήσετε στη σελίδα ενεργοποίησης χρήστη για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε και να ολοκληρώσετε το προφίλ σας. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το προφίλ σας μέσω Google ή Facebook. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα υπάρχει κωδικός επειδή η διεύθυνση email σας έχει ήδη επαληθευτεί. Απλά πρέπει να συμπληρώσετε και να ενεργοποιήσετε το προφίλ σας. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα ανακατευθυνθείτε στην κεντρική σελίδα, όπου μπορείτε ήδη να συνδεθείτε ως εγγεγραμμένος χρήστης και να προσθέσετε μια διαφήμιση και να πουλήσετε το Μοτοσικλέτα σας.

Δημοσιεύστε μια διαφήμιση στο autoExus - Μοτοσικλέτα

Κουμπί πώληση δωρεάν

Τώρα, ως εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείτε να προσθέσετε το Μοτοσικλέτα στον ιστότοπό μας προς πώληση. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί - ΠΩΛΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ - στο μενού πλοήγησης και επιλέξτε ένα Μοτοσικλέτα από το μενού. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να εισαγάγετε όλα τα δεδομένα (γενικά δεδομένα, κινητήρας, κιβώτιο ταχυτήτων, αμάξωμα, πρόσθετα, τιμή, φωτογραφίες και περιγραφή) και να προσθέσετε το Μοτοσικλέτα προς πώληση. Τώρα η διαφήμισή σας είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο και οποιοσδήποτε χρήστης του ιστότοπού μας μπορεί να δει το Μοτοσικλέτα σας στο autoExus. Μπορείτε να βρείτε όλες τις διαφημίσεις σας κάνοντας κλικ στο κουμπί - Η ζώνη μου - στο μενού πλοήγησης και επιλέγοντας την κατηγορία αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, ... και ούτω καθεξής. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε ή να διαγράψετε τη διαφήμισή σας. Επίσης, στο ίδιο μενού, εάν επιλέξετε την κατηγορία του προφίλ μου, μπορείτε να αλλάξετε το προφίλ ή τον κωδικό πρόσβασής σας ή να διαγράψετε εντελώς το προφίλ σας και όλες τις διαφημίσεις σας.

FAQ

Πόσο κοστίζει η δημοσίευση μιας διαφήμισης στο autoExus?

Η δημοσίευση διαφημίσεων προς πώληση στον ιστότοπό μας είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περιορισμοί στη διάρκεια της ανάρτησης διαφημίσεων στον ιστότοπο. Η διαφήμιση θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι να τη διαγράψει ο χρήστης.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπο ή να ενεργοποιήσετε το προφίλ σας μέσω της Google ή του Facebook. Στη συνέχεια, επιλέξτε την κατηγορία του οχήματός σας και, στη συνέχεια, συμπληρώστε τα στοιχεία, ανεβάστε μια φωτογραφία, προσθέστε μια περιγραφή και η καταχώρισή σας είναι έτοιμη για δημοσίευση.

Κάντε κλικ στο κουμπί - My Zone - και επιλέξτε την κατηγορία του οχήματός σας και θα δείτε όλες τις καταχωρίσεις σας σε αυτήν την κατηγορία. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί - Επεξεργασία - για να αλλάξετε την ανακοίνωση ή στο κουμπί -Διαγραφή - για να διαγράψετε την ανακοίνωση.

Κάντε κλικ στο κουμπί -My Zone- στο μενού πλοήγησης και κάντε κλικ στο σύνδεσμο -My Profile-, μετά κάντε κλικ στο κουμπί -Edit- και θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα όπου μπορείτε να αλλάξετε το προφίλ ή τον κωδικό πρόσβασής σας ή να διαγράψετε εντελώς το προφίλ σας και όλες τις διαφημίσεις σας.

Ο κωδικός για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας έχει ήδη σταλεί, ελέγξτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Ελέγξτε επίσης το φάκελο SPAM. Ο πάροχος σας μπορεί να έχει τοποθετήσει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον κωδικό ενεργοποίησης στο φάκελο SPAM. Εάν δεν έχετε λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κωδικό ενεργοποίησης, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε με την εγγραφή https://autoexus.com/contact